ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

برقراری مستمری ۳۸۰ هزار نفر از معلولان

مشاور رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن 380 هزار معلول پشت نوبتی، گفت: لازم است در بودجه‌های سنواتی نسبت به افزایش مستمری این افراد اقدامات لازم صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. علی‌همت محمودنژاد، مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور معلولان و سخنگوی شبکه ملی معلولان جسمی حرکتی، اظهار کرد: تمام معلولان واجد شرایط تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفتند.

 

وی افزود: بیش از ۳۸۰ هزار نفر از معلولان که از ۵ سال پیش تاکنون پشت نوبت استفاده از خدمات پرستاری و مستمری قرار گرفته بودند از ابتدای امسال تحت پوشش سازمان قرار گرفتند و مستمری ماهانه آن‌ها برقرار شد. این یکی از بزرگترین دستاورد‌های فعالیت‌های مدنی و پیگیری‌های سازمان بهزیستی برای معلولان است.

 

برنامه‌ریزی برای ساخت خانه‌های رایگان برای۸هزار معلول

مشاور رئیس سازمان بهزیستی با قدردانی از این اقدام مثبت که بیش از ۳۸۰ هزار معلول و خانواده بهزیستی از پشت نوبتی خارج شده‌اند، اظهار‌ امیدواری کرد تا در بودجه‌های سنواتی نسبت به افزایش مستمری این افراد اقدام لازم صورت گیرد.

 

وی همچنین با ابراز خرسندی از اعلام ساخت مسکن برای افراد ۳معلول بالاتر تا ۲ سال آینده، گفت: این وعده در زمان مشخص محقق شود. در کمیته نظارت و ارزیابی وزارت مسکن که با ریاست آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد وزارت مسکن و وزیر رفاه به نمایندگی از شستا قول داده‌اند با همکاری سازمان بهزیستی برای ۷هزار و ۷۰۰ نفر از معلولان خانواده‌های دارای ۳ تا ۸ معلول خانه‌های رایگان ساخته و در اختیار آن‌ها قرار دهند.

 

لزوم مناسب سازی خانه‌های مسکن ملی

محمود نژاد همچنین با اشاره به طرح مسکن ملی، اظهار کرد:‌ امیدوارم پیوست‌های مناسب‌سازی برای نقشه‌های در حال اجرا مسکن ملی مغفول نماند و مشکل سهم آورده افراد دارای معلولیت در مسکن ملی هرچه سریعتر برطرف شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار